Μονώσεις Ταρατσών

Η εταιρεία μας παρέχει αξιόπιστες λύσεις όσον αφορά την μόνωση της ταράτσας σας.

Κάθε εφαρμογή αποτελεί για μας μια ξεχωριστή περίπτωση που θέλει την δική της αντιμετώπιση.

Ερχόμαστε στον χώρο σας και κάνουμε απευθείας εκτίμηση των εργασιών που απαιτούνται για την σωστή μόνωση της ταράτσας σας. Μαζί με την προσφορά μας, σας προτείνουμε μεγάλη γκάμα από μονωτικά υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την περίπτωση. Αυτό που φροντίζουμε πάντα είναι τα υλικά να είναι πιστοποιημένα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές (ISO κ.α.) ώστε σε συνδυασμό με την μονωτική εφαρμογή που θα κάνουμε να είμαστε σε θέση να σας δώσουμε την γραπτή μας εγγύηση.

Η μόνωση της ταράτσας αποτελείται από 2 είδη στρώσεων:
α. Θερμομόνωση. Η οποία θωρακίζει την οικία μας από την απώλεια θερμότητας τον χειμώνα και την διατήρηση της δροσιάς το καλοκαίρι. Ο τύπος αυτής της οχύρωσης καλό είναι να εφαρμόζεται, μιας και κάνει την απόσβεση του σε λίγα χρόνια, αφού γίνεται εξοικονόμηση ενέργειας και είναι μια επένδυση που θα αποδίδει εφόρου ζωής.
β. Στεγανοποίηση. Η οποία προστατεύει το κτήριο μας από την εισχώρηση ανεπιθύμητης υγρασίας. Ο τύπος αυτός είναι απαραίτητος για όλα τα κτήρια ώστε να διατηρείται το σκυρόδεμα της υφιστάμενης κατασκευής και να παρέχει μακροζωία στο κτήριο μας.

Η Durostar παρέχει γραπτή εγγύηση για κάθε μονωτική εφαρμογή σε ταράτσες και εργασίες θερμομονώσεων.

H Durostar αναλαμβάνει την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων μετά το τέλος της θερμομόνωσης εφόσον επιθυμεί ο πελάτης.