Μονώσεις Ταρατσών

Πολλοί ιδιοκτήτες νομίζουν ότι οι τιμές στις μονώσεις ταρατσών είναι υψηλές και μη συμφέρουσες. Η DUROstar, μέσω της μακροχρόνιας εμπειρίας της παρέχει τις πιο ολοκληρωμένες και οικονομικά ανταγωνιστικές προσφορές με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών της, πάντα με γνώμονα τις οικονομικές τους δυνατότητες. Σήμερα είμαστε στην θέση να σας παρέχουμε πακέτα εργασιών από μόλις 14,00€/τ.μ. τα οποία αποτελούν τις εργασίες που συνήθως γίνονται τόσο σε νέες κατασκευές, όσο και σε παλαιού τύπου. Ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία μιας οικοδομικής κατασκευής είναι η ταράτσα. Για να προστατέψουμε λοιπόν την περιουσία μας, πρέπει να επενδύουμε στην σωστή κάλυψή της με σύγχρονα μονωτικά υλικά.

Ερχόμαστε στον χώρο σας και κάνουμε απευθείας εκτίμηση των εργασιών που απαιτούνται για την σωστή μόνωση της ταράτσας σας. Μαζί με την προσφορά μας, σας προτείνουμε μεγάλη γκάμα από μονωτικά υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την περίπτωση. Αυτό που φροντίζουμε πάντα είναι τα υλικά να είναι πιστοποιημένα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές (ISO κ.α.) ώστε σε συνδυασμό με την μονωτική εφαρμογή που θα κάνουμε να είμαστε σε θέση να σας δώσουμε την γραπτή μας εγγύηση.

Κάθε εφαρμογή αποτελεί για μας μια ξεχωριστή περίπτωση που θέλει την δική της αντιμετώπιση.

Η μόνωση της ταράτσας αποτελείται από 2 είδη στρώσεων:
α. Θερμομόνωση. Η οποία θωρακίζει την οικία μας από την απώλεια θερμότητας τον χειμώνα και την διατήρηση της δροσιάς το καλοκαίρι. Ο τύπος αυτής της οχύρωσης καλό είναι να εφαρμόζεται, μιας και κάνει την απόσβεση του σε λίγα χρόνια, αφού γίνεται εξοικονόμηση ενέργειας και είναι μια επένδυση που θα αποδίδει εφόρου ζωής.
β. Στεγανοποίηση. Η οποία προστατεύει το κτήριο μας από την εισχώρηση ανεπιθύμητης υγρασίας. Ο τύπος αυτός είναι απαραίτητος για όλα τα κτήρια ώστε να διατηρείται το σκυρόδεμα της υφιστάμενης κατασκευής και να παρέχει μακροζωία στο κτήριο μας.