Μείωση κατανάλωσης πετρελαίου έως και 65%!

Καλοκαίρι χωρίς καύσωνα, έως και 10°C χαμηλότερα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το οικονομικό κόστος μιας μόνωσης αρχικά μπορεί να σας φαίνεται μεγάλο, αλλά μακροχρόνια είναι μια επένδυση που θα σας ανταμείψει, αφού θα εξοικονομείτε ενέργεια (για θέρμανση ή ψύξη).

Η μόνωση είναι μια εξαιρετική λύση για τη μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου και την εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι σας. Στην πραγματικότητα, η καλή μόνωση μπορεί να μειώσει την κατανάλωση πετρελαίου έως και 65%! Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πολύ χαμηλότερους λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης στο μέλλον, καθώς η μόνωση θα βοηθήσει να διατηρηθεί η θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού σας σταθερή και άνετη.

Εκτός από την οικονομική πλευρά, η μόνωση έχει επίσης θετικές επιδράσεις στο περιβάλλον. Η μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου σημαίνει λιγότερες εκπομπές CO2 και λιγότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Επιπλέον, η καλή μόνωση μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας σας, καθώς μειώνει τη διαρροή αέρα και υγρασίας, εμποδίζοντας την είσοδο βροχής και την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή αλλεργίες.